HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ DÜZCE, SAKARYA VE KOCAELİ İLLERİNİ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, sendikal çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaret kapsamında Düzce, Sakarya ve Kocaeli illeri ziyaret edildi.

Genel Başkanımız Ünal’ın Düzce Müftülüğü ve Sakarya Müftülüğü çalışanlarıyla bir araya geldiği ziyaretlerde Din Görevlilerimizin sorunları ve çözüm yolları hakkında istişarede bulunuldu. Sendikamızın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Ziyaretlerde; çalışmalar hakkında da bilgi alan Genel Başkan Ünal, “Düzce ve Sakarya İl Temsilcilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek, hep birlikte ve Yüce Allah’ın izni, üyelerimizin destekleri ile kamu çalışanlarının bütün problemlerinin çözümünü sağlayacağız.” dedi.

Genel Başkanımız Ünal, Düzce ve Sakarya Müftülükleri ve çalışanlarını ziyaret ettikten sonra Kocaeli iline geçerek Kocaeli Şube Başkanımız Mehmet Ali Karadaşlı’yı görev yapmış olduğu camide ziyaret ederek yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Bu ziyarette Kocaeli Şube Başkanımız Mehmet Ali Karadaşlı, Şube Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Ese ve Bilal Akbaş’ta hazır bulundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder