HABER DETAYLARI

İSTANBUL BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Türkiye Kamu-Sen İstanbul Bölge İstişare Toplantımız, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Sendikalarımızın Genel Başkanları, TÜRKAV Başkanı Ebubekir Korkmaz, Genel Merkez Yöneticilerimiz, İstanbul-1 Nolu Şube Yönetimimiz, İstanbul-2 Nolu Şube Yönetimimiz, İstanbul Vakıflar yöneticilerimiz ve çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Kamu-Sen İstanbul Bölge istişare toplantısı akabinde Genel Başkanımız Ünal, İstanbul’da bulunan teşkilat yöneticilerimizle bir araya geldi.

Sendikamızın İstanbul Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yapılarak, sendikal faaliyetler değerlendirildi ve yeni dönemde daha hızlı ve verimli çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Genel Başkanımız Ünal;

“Yaptığımız bu sendikal faaliyetleri ahlaklı bir şekilde yapmak bizim en önemli özelliğimizdir. İlkemiz önce ülkemiz anlayışı ile üreten, yol gösteren ve hak ettiğini de mutlaka alan bir sendikacılık yapmaktayız.

Çalışanlarımızın kendi bilgileri, becerileri ve liyakatleri sayesinde, hak ettikleri yere kendi haklarıyla gelmesini sağlayacak bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz.

Yani, hiçbir çalışanımız işinin olması için siyasetçilerin, hatırlı kişilerin, sendikaların veya başka unsurların kapılarında beklememelidir. Bu insanlık onuruna da aykırıdır. En şerefli varlık olan insanın, başka birinin karşısında ezilmesine asla müsaade edilmemelidir. Sendikacılığımızın ana temeli ve bizleri diğer sendikalardan ayıran en önemli özellik te bu anlayıştır. Çünkü biz çalışanlarımızı bizlere bir emanet görüyoruz. Emanete emin bir şekilde davranıyoruz. Emanete ihanet etmiyoruz.

Kamu çalışanlarının gerçek sesi Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen çalışanlarımızın katkıları ve dualarıyla Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının tek ümididir. “ dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder