HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Ankara Mamak Müftülüğü üyelerimizle bir araya geldi.

Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Aziz Karagöz, Şube Başkan Yardımcısı Server Ardıç ve ilçe temsilcilerimiz ile üyelerimizin katıldığı istişare toplantısında konuşan Genel Başkan Nuri Ünal özetle şunları söyledi;

“Hak arama mücadelesinin en teşkilatlı yapısı olan sendikal faaliyetlere destekleriniz için teşekkür ederim.

Hak edenin hak ettiği yere kendi hakkı ile gelmesi ana prensibimizdir. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir anlayışı ile çalışıyoruz.

Devletimizin güçlü, milletimizin mutlu, huzurlu ve müreffeh olmasına katkı sunuyoruz. Ülkemizin en güzide kurumlarından birisi olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanlarımızın her alanda önder ve öncü olması için çaba sarfediyoruz.

Çalışanlarımızın her türlü probleminin çözümü için üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz.

Hac, umre görevlendirmelerinden MBSTS’ye, cami, Kur’an Kursu derneklerinden Türkiye Diyanet Vakfı yönetimine, haftalık izin, para toplama, 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin, vekil İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, fahri Kur’an kursu çğreticilerinin kadroya geçirilmesi ve bütün konularla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

EMANET EHLİNE VERİLMELİDİR. ARTIK ETKİLİ OLAN TÜRK DİYANET VAKIF-SEN VE TÜRKİYE KAMU-SEN’İN YETKİLİ OLMA ZAMANI GELMİŞTİR.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder