HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ANKARA-3 NOLU ŞUBE ÜYELERİMİZLE BULUŞTU.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’mizde, Ankara 3 Nolu Şubemizin düzenlemiş olduğu kahvaltılı istişare toplantısına katıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Kadir Şahin, Nadir Baylar, Ankara-3 Nolu Şube Başkanımız Ali Tuna ve Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan istişare toplantısında; Ankara-3 Nolu Şube Başkanımız Ali Tuna açılış konuşması yaparak şube çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ardından İstişare toplantısında konuşan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

“Sendikamız kuruluşundan itibaren ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde etkili olan Sendikamızın yetkili olabilmesi için, çalışmalarımızı biraz daha artırmamız gerekmektedir. Her arkadaşımız üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası içerisinde olmalıdır.

Banka promosyon anlaşması, 3600 ek gösterge ve 4/B sözleşmeli çalışanlarımızın kadroya geçişleri hakkında bilgiler veren Genel Başkanımız, Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü yine Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olması ile olacaktır. Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, Devletimizin daim, ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, çalışanlarımızın mutlu olması için mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğiz.

Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının ardından İlçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen,

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder