HABER DETAYLARI

İSTANBUL VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi’yi makamında ziyarette bulundu.

Ünal, şunları söyledi; “Türk Diyanet Vakıf-Sen kurumlarımızın var olması, yarınlara daha güçlü olması için üzerine düşeni yapmaktadır. Vakıflar da, aynı Diyanet İşleri Başkanlığı gibi ülkemizin güzide kurumlarından birisidir.

İdarecilerimizden beklentimiz çalışanlara eşit, adil ve şefkatli davranmalarıdır. Özellikle de sendikal tercihlerle ilgili ayrım ve ayrıştırma yapılmamasıdır. Bütün iş ve işlemlerde liyakat, ehliyet, bilgi ve tecrübeye öncelik verilmelidir. Sadakat ise Türk Devletine, milletimize hizmet anlayışıdır.

Ecdat yadigârı eserleri koruyan ve yarınlara iletilmesini sağlayan kurum yöneticilerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, tekrar başarılar diliyorum” dedi.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi’de “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Kadir Şahin, Nadir Baylar, Ahmet Öksüztepe, Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı, Vakıflar Şube Başkan Yardımcımız Şefik Çalışıcı ve Temsilcilerimiz ile birlikte Bölge Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinlediler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder