HABER DETAYLARI

.


Değerli Üyelerimiz, Kıymetli Diyanet Çalışanları;

Türk Diyanet Vakıf-Sen’in banka promosyon anlaşmasının iptali kararına karşı, Diyanet İşleri Başkanlığı Danıştay’a müracaat etmişti.

Danıştay 13. Dairesi 05.07.2022 tarihi itibariyle (Gerekçeli karar 20.07.2022 tarihinde yayımlanmıştır), Diyanet İşleri Başkanlığının başvurusunu kabul ederek, Ankara 4. İdare Mahkemesinin İPTAL kararının BOZULMASINA karar vermiştir.

Danıştay bu kararıyla, 21.03.2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde katılım bankaları ile toplu olarak yapılan maaş ihalesinin geçerli olduğunu söylemiştir.

Sendika olarak; Danıştay’ın bu kararının gerçekle bağdaşmadığından bahisle, süreci Anayasa Mahkemesine taşıyacağımızın bilinmesini saygılarımızla duyururuz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Emre GÖZET 20.07.2022

    Allah şahit personellerimiz için verdiğiniz mücadeleyi unutmayacağız. Verdiğiniz mücadelenin sonucu ne olursa olsun emeklerinizi bizler için yaptıklarınızı unutmuyacağız açtığınız davalar ile bizim vicadanlarımızda bütün mahkemeleri kazandınız. Başta sayın Genel Başkan Nuri ÜNAL Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şahin Şube Başkanı Hamza ALAÇAM ve sendikanın değerli yöneticilerine Diyanet İşleri Başkanlığı İşçileri adına teşekkürü borç bilir kutsal mucadelenizde herdaim yanınızda ve emrinizde olduğumu bilmenizi isterim saygılarımla Emre GÖZET Diyanet İşleri Başkanlığı Yetkili İşçi Sendikası Baştemsilcisi

  1. hakan bozkurt 05.08.2022

    öncelikle Kolay gelsin konuyu o kadar çok takip ediyoruz her hangi bir açıklma gelmedi lütfen açıklama yaparsanız sevinir desteginiz için teşekkürler

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder