HABER DETAYLARI

DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARININ GERÇEK DOSTU 21 YAŞINDA


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; Sendikamızın 21. kuruluş yılı nedeniyle yazılı açıklamada bulundu.

“Kurulduğu günden beri hakkın yanında duran, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının gönlünde taht kuran Türk Diyanet Vakıf-Sen’in 21. kuruluş yılı kutlu olsun” diyen Genel Başkan Ünal şöyle devam etti;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen; ilkesinden, ülküsünden ve hedeflerinden vaz geçmeden, kurulduğu 25 Temmuz 2001 tarihindeki kararlılığı ve inancıyla, yürüyüşünü aynı azimle yılmadan sürdürmektedir.

Önce ülkem diyerek üyesi olduğumuz Türkiye Kamu-Sen ile birlikte, bütün kamu çalışanları ve Diyanet ve Vakıflar çalışanlarına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, üyesinden aldığı güç ve destek ile daima hakkı savunmaya, doğruyu söylemeye devam edecektir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal hareketin öncüsüdür.

Türk Diyanet Vakıf-Sen sadece üyelerinin değil, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ve emeklilerinin tamamının güven kapısıdır. Büyük ve samimi bir aile olarak sığınacakları limandır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen; üyesinin, inanan, güvenen ve destek olanların asla pişman olmayacağı, onların yüzünü yere eğdirmeyen ciddi bir teşkilattır.   

Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen, üyelerimizin ve bütün çalışanlarımızın problemlerinin çözümüne yönelik çalışmaları neticesinde, her geçen gün üye sayısını nitelikli bir şekilde artırmaktadır.

Ülkemizin iki güzide kurumu olan ve Sendikamızın faaliyet alanında bulunan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün kurumsal yapılarının korunması önemlidir. Sevgili Peygamberimizin (sas) “Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir” sözü gereğince, görülen eksiklik ve yanlışlıklar kırmadan, yıkmadan, yakmadan ve bize has usul ve üslupla ilgililerine gerektiği gibi iletilmektedir.

Çeşitli engellemelere, yıldırmalara, baskı, iftira ve yalanlara maruz kalmış olsak bile, inandığımız değerler için duruşumuzdan, ülkemiz ve üyemizin yanında olmaktan asla taviz verilmemiştir ve verilmeyecektir. Her kalıbın şeklini alan değil, hakkı tutup kaldırma anlayışıyla sendikal mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Günlük kısır çekişmelerin içerisinde olmadan, vakarla yaptığımız onurlu mücadele herkesin ve her kesimin takdirini kazanmıştır. Bizler, sendikal faaliyet içerisinde olsak ta, önce Diyanet ve Vakıflar personeli olduğumuz gerçeğini asla unutmuyoruz. Sorumluluğumuzun farkında olarak, dünü unutmadan, bugünü en iyi şekilde değerlendirebilen ve geleceğe yönelik projeleri hayata geçiren bir anlayış içerisindeyiz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’in 17 bine ulaşan helal üyesinin oluşmasında, bütün teşkilat mensuplarımızın emekleri, katkıları ve çabaları vardır. Bu onurlu mücadeleyi küçümseyenlere, şahsi hırslarına yenik düşenlere, göz bebeğimiz teşkilatımızın cefakar temsilcileri dün ve bugün göz yummamıştır, yarın da asla izin vermeyecektir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen üyelerimizin ve çalışanlarımızın problemlerinin giderilmesinin yanında, ülkemizin güçlü, milletimizin mutlu, İslam aleminin bir ve bütün olması ile ilgili konularda da görüş ve önerilerini dile getirmeye devam edecektir.

21. kuruluş yılını kutladığımız bu günde, böyle güzel bir teşkilatın kurulmasına öncülük yapan Kurucu Genel Başkanımız merhum Tevfik Yüksel Bey başta olmak üzere, vefat eden bütün üyelerimizi ve yakınlarını şükran ve dualarla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Emekli olan bütün üyelerimize aileleriyle birlikte huzur, sağlık, esenlik, mutluluk ve hayırlı günler diliyorum.

21 yıldır Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizin onurlu mücadelesinde hiçbir engel tanımadan, emekleriyle gücümüze güç katan bütün temsilcilerimize ve değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizin dört bir yanında Sendikamıza katkı sunan bütün arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum.

İlkemizden, yarınlarımızdan ve kutlu sevdamızdan asla vaz geçmeden, nice 21 yıllara yetkiyle ulaşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

Bu duygularla, Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizin 21. kuruluş yılını kutluyorum. Kuruluşundan itibaren bugüne kadar, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, ülkemize ve milletimize hizmette ben de varım diyen ve görev yapmış bütün kıymetli yöneticilerimize, temsilcilerimize ve üyelerimize tekrar şükranlarımı sunuyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen. Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder