KAMU-SEN HABER DETAYLAR

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI MEHMET CAHİT TURHAN`I ZİYARET ETTİK


Genel Başkanımız Önder Kahveci beraberinde Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak ve Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, ulaşım hizmet kolunda görev yapan çalışanların sorunları, beklentileri ve talepleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Genel Başkanımız Önder Kahveci çalışma hayatını yakından ilgilendiren sorunları Sayın Turhan'a ileterek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Ziyarette, Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah ALBAYRAK, ulaşım çalışanlarının sorunlarının yer aldığı ( Havacılık Tazminatı, ARFF Memurlarına ARFF Teknikerliği unvanı verilmesi, TCDD Bağlı Ortaklıklarının birleştirilmesi, TCDD Taşımacılık A.Ş.’de mülakatların yapılması, Fiili Hizmet Zammı vb.) dosyayı Sayın Bakana takdim etti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit TURHAN’a, göstermiş olduğu yakın ilgiden ve sorunların çözümüne olan yaklaşımlarından dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder