HABER DETAYLARI

"BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" KAMPANYASINA SENDİKAMIZDAN TAM DESTEK


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” isimli MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na tam destek verdi.

ÜNAL; TÜRKİYE KAMU-SEN’E BAĞLI SENDİKALARIMIZIN GENEL BAŞKANLARI KAMPANYAYA BİRER MAAŞLARINI VEREREK KATKI SAĞLAYACAKTIR.

Türk Milleti olarak, tarihin her döneminde tasada ve kıvançta bir ve beraber olmuştur. Bütün zorlukları birlikte aşmıştır ve yine aşacak güçtedir.

Bugün, bütün dünyayla birlikte karşı karşıya kaldığımız, bu virüs belasından da yine beraberce Yüce Allah’ın izniyle kurtulacağız.

Bizim ilkemiz, önce ülkemiz anlayışıyla hizmet eden, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ümidi ve tek dostu TÜRK DİYANET VAKIF-SEN bu kampanyaya elinden gelen desteği verecektir.

Bunun için, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal olarak şahsım ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci ile bağlı Sendikalarımızın Genel Başkanları birer maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı almıştır. 

Bu vesileyle, saygıdeğer üyelerimizi ve imkanı olan bütün vatandaşlarımızı, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli milli dayanışma kampanyasına destek olmaya davet ediyorum.

ALLAH VAR, GAM YOK.

#BizBizeYeterizTÜRKİYEM

#Birliktebaşaracağız




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder