HABER DETAYLARI

DİYANET TV VE SOSYAL MEDYA İLE İLGİLİ ÖNERİLERİMİZİ DİYANET`E İLETTİK


 

Türk Diyanet Vakıf-Sen; ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışının ve görevinin gereğini yerine getirmektedir. Milli ve manevi değerlerine bağlı, mensubu bulunduğu ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü esas alan, Devlet-Millet bütünleşmesini temin etmek suretiyle, değişen şartlar ışığında iyilik ve gelişme yönünde yol göstermeyi, görüş ve öneride bulunmayı amaç edinmiştir.

Karşı karşıya kaldığımız bu salgından, birlik, beraberlik ve doğru bilgilendirme ve doğru mücadele ile çıkacağımıza ümidimiz tamdır. İlmin, bilimin ve duanın gücüyle, başta sağlık çalışanlarımızın gayretleri, emekleri ve bütün destek olanların çabaları ve Yüce Allah’ın izni ile bu musibetten kurtulacağımıza eminiz.

Ramazan ayının da gelmesi fırsat bilinerek, herkesin evde olduğu gerçeğinden hareketle, Diyanet TV’nin programlarında ciddi, güncel, çocuk-genç-yaşlı ve toplumun her kesimini kucaklayıcı yayınların hayata geçirilmesi sağlanmalıdır.

Vatandaşlarımızın İslam dinimizi doğru anlamalarına ve bu sıkıntılı süreçten, her yönüyle en az zararla kurtulmalarına, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve din görevlilerimize karşı oluşan olumsuz düşüncelerin en aza ineceğine katkı sunacağını düşünüyoruz.

Bu itibarla, içerisinde bulunduğumuz zorlu şartlar da dikkate alınarak, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, DİYANET TV ve radyoları ile sosyal medya paylaşımları için bazı önerilerimizi Diyanet İşleri Başkanlığı’mıza yazılı olarak ilettik.

Önerilerimizi inceleyebilirsiniz:

diyanet tv-diniyayınyazı 0.pdf



Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder