HABER DETAYLARI

ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ.


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; “Sözlü sınavlara katılacak adaylara başarılar diliyorum. Hak edenlerin kendi haklarıyla kazanacaklarına inancım tamdır” dedi.

Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığı, 2019 Yılı Görevde Yükselme Sınavı (Şube müdürü, din hizmetleri uzmanı, şef) ile Vaizlik giriş ve Murakıplık sözlü sınavları, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 virüs salgını sebebiyle, planlanan zamanda yapılamamıştı.  Sözlü sınavlar 01 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başlayacaktır.

Öncelikle yazılı sınavı kazanarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan bütün adaylara başarılar diliyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, atamaların adayların yazılı puanlarına göre yapılması yönündeki görüşümüz devam etmektedir.

Sınavların, Diyanet İşleri Başkanlığımızın kurumsal yapısına ve anlayışına uygun olarak, diğer kurumlara da örnek olacak şekilde, liyakat, adalet ve hakkaniyet içerisinde sonuçlanacağını beklemekteyiz. Böyle sonuçlanacağına da inanıyoruz.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, hak edenin hak ettiği yere kendi bilgisi, çalışması, tecrübesi ve emeğiyle gelebilmesinin sağlanmasıdır. Çalışanların, sendikasına, memleketine, birilerine veya bir yerlere yakınlığına bakılmamasıdır.

Bu duygularla, sınava katılacak bütün adaylara tekrar başarılar diliyor, atanacakları yeni görevlerinde Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve ülkemize hayırlı işler yapmalarını diliyorum.”  




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder