HABER DETAYLARI

MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ.


 

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Mamak İlçe Müftülüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü, Sendikamız Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Aziz Karagöz, Şube Başkan Yardımcısı Server Ardıç ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Mamak İlçe Temsilcilerimiz Deniz Dedeş, İsa Yıldız, Kadir Süme, Davut Cihan ve Osman Metin’de hazır bulundu.

Tokat-Reşadiye İlçe Müftüsü iken, Mamak İlçe Müftülüğüne atanan Necmettin Saydan’ı da makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genel Başkan Ünal; “Bugün kutladığımız 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın kutlu olmasını diliyorum. Haftanın özellikle çalışanlarımızın, problemlerinin konuşulmasına ve çözüme kavuşmasına vesile olmasını beklediklerini dile getirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, sendikaları bir araç olarak gördüklerini ve asıl olanın Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olması için çalıştıklarını belirtti.

Ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, kurumumuz ve çalışanlarımızın hizmetlerinin devamı için hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Ünal, “Sendikal veya farklı sebeplerle çalışanların ayrıştırmaya tabi olmadan, hak edenin hak ettiği yere gelmesinin önemini vurguladı. Çalışanlarımızın kurum aidiyet duygusunun geliştirilmesi önem arz etmektedir” dedi.

Mamak İlçe Müftüsü Necmettin Saydan da, çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın önemine vurgu yaptı.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder