HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KAYSERİ İL MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Kayseri programı kapsamında Kayseri İl Müftülüğünü ziyaret etti..

Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven ve bütün daire personeli ziyaret edildi.

Genel Başkan Ünal; “Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdi. “Ülkemizin birliği ve dirliği için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı ülkemizin her yanında en güçlü bir şekilde olmak durumundadır.

Bizler Sendika olarak, Kurumumuz ve çalışanlarımızın hizmet yaparken karşılaştıkları problemlerin çözümüne katkı sunuyoruz. Bizim için ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü, huzuru ve Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın varlığı önemlidir. Sendika hayırlı hizmetlere bir araçtır.” dedi.

Genel Başkan Ünal, İl Müftülüğü ziyaretinden sonra Kayseri Şubemizin istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Ünal; “Araç olarak gördüğümüz sendikal hareketi; güzel, düzgün ve hayırlı işlere vesile olması için yapıyoruz. Hiçbir şey dün gibi olmayacaktır. Bizler, ilkeli, kararlı ve hepsinden önemlisi de ahlaklı bir sendikacılık yapıyoruz. Çalışanlarımızın emeklerinin layıkıyla alınması için, etkili olan Sendikamız ve Türkiye Kamu-Sen yetkili olmak durumundadır. Emanet ehline verilmelidir.

Kimsenin hakkını yemedik, kimsenin de üyelerimizin hakkını yok etmesine asla ve asla izin vermeyiz.” dedi.”

Daha sonra, İl, İlçe temsilcilerimiz, üyelerimiz görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder