HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KANAL 7 VE ÜLKE TV`Yİ ZİYARET ETTİ.


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL, Kanal 7 Televizyonu Ve Ülke Tv ‘yi ziyaret Etti.

Sendika Genel Başkanımız ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nuri ÜNAL, Kanal 7 Televizyonu Ankara bürosunu ziyaret etti.

Ankara Haber Müdürü Halis GÖKGÖZ ve haber merkezi yetkililerinin misafiri olan Ünal, burada Sendikamızın faaliyetleri,  Diyanet çalışanlarının gündemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarımızın sorunlarını ve gündemlerini kamuoyuna taşımak adına medya kuruluşları ile sürekli istişare halindeyiz. Bugünde Kanal 7 Televizyonu ve Ülke TV yetkilileri ile bir araya gelerek hem sendikal konular hem de üyelerimizin ve din görevlilerinin sorunlarını konuştuk. Şahsım ve Sendikamız adına bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm Kanal 7 ve Ülke TV yetkililerine teşekkür ediyorum.”

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Halis GÖKGÖZ, Kanal 7 medya grubu olarak Diyanet çalışanlarının gündemlerini kamuoyuna ulaştırma noktasında hassasiyetle davrandıklarını ve Türk Diyanet Vakıf-Sen ile gerçekleşen bu istişare toplantısının da faydalı olacağına inandığını söyledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder