HABER DETAYLARI

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN`DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA


Nuri ÜNAL: “Sağlık Çalışanlarımız Başta Olmak Üzere Salgın Döneminde Hayatlarını Kaybeden Kamu Çalışanlarımıza ve Vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, Ailelerine ve Milletimize Sabırlar Diliyorum.”

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL, Covid-19 salgını nedeni ile hayatını kaybeden başta sağlık çalışanları olmak üzere, kamu çalışanları ve vatandaşlarımızı anmak için Konfederasyon Başkanımız Önder Kahveci’yi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okudu.

ÜNAL; “Hepimizin malumu olduğu üzere 1 yıldır salgın sürecini yaşamaktayız. Sürecin başladığı ilk günlerden itibaren sağlık çalışanlarımız yoğun bir çalışma temposu ile Ülkemizi salgından korumak, salgından etkilenen vatandaşlarımızı sağlıklarına kavuşturmak için canla başla çalışmaktadırlar. Sağlık çalışanlarımıza tüm din görevlilerimiz adına teşekkür ediyorum.” 

Süreçte hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızı, kamu çalışanlarımızı ve tüm vatandaşlarımızı anmak, hatırlamak ve ruhlarına bir Fatiha okumak adına Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder KAHVECİ’yi ziyaret ettik. Bizlerin, din görevlilerinin vazifelerinden bir tanesi de ebediyete intikal eden her canlının ruhuna dua etmektir. Dua edilmesini sağlamaktır. Bizde bu mihmanda görevimizi yerine getirmek adına Kur’an-ı Kerim okuduk.

Türk Sağlık-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Önder KAHVECİ’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Salgın döneminde vefat eden sağlık personelimizi, kamu görevlilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Ailelerine, yakınlarına ve Milletimize baş sağlığı diliyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri ÜNAL’a ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih Demir ve Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Mustafa ÜNLÜ ile Atilla AYHAN’da katılım sağladılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder