HABER DETAYLARI

VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZ ÖNEMLİ GÖREV YAPMAKTADIRLAR.


Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine başlayan Ferhat Türkoğlu’na ziyarette bulundu.

Ünal, şunları söyledi; “Yeni görevinizde başarılar diliyorum, hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen kurumlarımızın var olması, yarınlara daha güçlü olması için üzerine düşeni yapmaktadır. Vakıflar da, aynı Diyanet İşleri Başkanlığı gibi ülkemizin güzide kurumlarından birisidir.

İdarecilerimizden beklentimiz çalışanlara eşit, adil ve şefkatli davranmalarıdır. Özellikle de sendikal tercihlerle ilgili ayrım ve ayrıştırma yapılmamasıdır. Bütün iş ve işlemlerde liyakat, ehliyet, bilgi ve tecrübeye öncelik verilmelidir. Sadakat ise Türk Devletine, milletimize hizmet anlayışıdır.

Ecdat yadigârı eserleri koruyan ve yarınlara iletilmesini sağlayan kurum yöneticilerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, tekrar başarılar diliyorum.”

Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Ferhat Türkoğlu’da “Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Vakıflar Şube Başkanımız Halit Uğurlu ve Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Bölge Müdürlüğü çalışanlarını bürolarında ziyaret ederek, görüş ve önerilerini dinlediler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder