HABER DETAYLARI

"TÜRKİYE BİZİM SAHALAR BİZİM"


TÜRK DİYANET VAKIF-SEN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AFYONKARAHİSAR-DENİZLİ-AYDIN-MUĞLA-MANİSA-İZMİR-UŞAK

Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan PAŞ ve Atila AYHAN, Ege Bölgemizin güzel ve değerli illerinde üyelerimizle buluştular, teşkilatlarımızla istişare toplantıları gerçekleştirdiler.

“Türkiye Bizim Sahalar Bizim” diyerek başladığımız sendikal yürüyüşümüzün bu seferki durağı bereketli topraklar, güzel şehirler Afyonkarahisar, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, İzmir ve Uşak oldu.

Şube başkanlarımız, İl temsilcilerimiz, üyelerimiz, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımız ile gerçekleşen çeşitli toplantılarda bir araya gelen Genel Başkan Yardımcılarımız ziyaret ettikleri tüm il ve ilçelerde müftülerimizle de görüşmeler yapıyorlar.

150.000’e yaklaşan çalışanı ile hem ülkemizin hem de dünyanın sayılı kurumları arasında yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde görevde bulunan tüm kamu çalışanlarımızı Türk Diyanet Vakıf-Sen çatısı altında görmek istediklerini her defasında her toplantıda dile getiren Genel Başkanımız Nuri ÜNAL’ın çağrısını ziyaretlerinde ifade eden Genel merkez yöneticilerimiz çağrılarını bir kez daha yinelediler ve tüm Diyanet ve Vakıflar çalışanlarını Sendikamıza üye olmaya davet ettiler.

Muğla’da Konfederasyonumuzun düzenlediği “Muğla Bölge İstişare Toplantısı”nda camiamızı temsil eden Hakan PAŞ ve Atila AYHAN burada da illerden gelen yöneticilerimiz ile görüşmelerde bulundular.

Bizlere vakitlerini ayırarak buluşmalarımıza katılan tüm temsilci, üye, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilatlarımız her daim var olsun.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder