HABER DETAYLARI

DİN GÖREVLİLERİNE AŞI SIRASI NE ZAMAN GELECEK?


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’dan Sağlık Bakanı ve Diyanet İşleri Başkanı’na çağrı: “Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri aşılama programına bir an önce alınmalıdır.”

Sağlık Bakanı sayın Dr. Fahrettin Koca, aşılamada yeni yeni grupları dâhil ettiklerini bildirdi.

Elbette, bütün vatandaşlarımızın aşı taleplerinin karşılanması önemlidir. İmkânlar dâhilinde risk sırasına göre bir sıralama yapılmıştır. Sağlık ve eğitim çalışanları başta olmak üzere aşılama programı bir kısmı bitmiş ve bir kısmı da devam etmektedir.

Kur’an kursu öğreticilerimizin bir kısmı öğrencileriyle yüz yüze ders yapmaktadırlar. Din görevlilerimiz hem camilerde görevlerinin başında, hem de Vefa Destek ve Filyasyon gibi ekiplerde canla başla görev yapmaktadırlar.

Ancak yaşı gelenler aşı olabilmektedirler. Bu yeterli değildir. Daha önce de talep ettiğimiz gibi, Kur’an kursu öğreticilerimiz ve din görevlilerimiz bir an önce yaş grubu gözetilmeksizin aşı programına alınmalıdır.

Sağlık Bakamınız ile Diyanet İşleri Başkanımıza yeniden çağrıda bulunarak;

Toplumun içinde ve vatandaşlarımızla iç içe olan Kur’an kursu öğreticilerimiz ve din görevlilerimizin aşılama programına bir an önce alınmasını talep ediyoruz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder