HABER DETAYLARI

TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİMİZE VE ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal “Türk Diyanet Vakıf-Sen yılmadan ve yorulmadan, emin adımlarla hedefine yürüyor” dedi.

Genel Başkan Ünal şunları söyledi; “Kamu görevlileri sendikalarının üye sayıları 02.07.2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, 817 üye artarak 14.045 üye sayısına ulaşmıştır.

Türkiye Kamu-Sen’de toplamda 4 bin 83 üye artışıyla bütün konfederasyonlar içinde tek büyüyen konfederasyon olmuştur.

Sendikamız ve Konfederasyonumuz son 4 yıldan beri sürekli büyüyerek bu dönemde de üye sayısını artırmaya devam etmiştir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, hizmet kolumuzda bulunan ilk dört sendika içerisinde üye sayısını artıran tek sendika olmuştur.

Her türlü olumsuzluklara rağmen, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının Sendikamıza gösterdikleri ilgi ve teveccüh kayda değerdir.

Covid-19 salgını nedeniyle, toplantılar başta olmak üzere sendikal programlar yapılamasa bile, çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini korumaya her daim devam ettik ve edeceğiz.

Bizler sendikal faaliyetleri, önce Devletimizin güçlü, milletimizin huzurlu ve çalışanlarımızın mutlu olması için yapıyoruz. İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal anlayıştan ayrılmadan, yolumuza devam ediyoruz.

Bu itibarla, bizlere güç veren, katkı sağlayan ve emek veren bütün teşkilat yöneticilerimize ve kıymetli imzalarıyla hak arama mücadelemizde bende varım diyen 14 bin 45 üyemize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Kuruluşundan itibaren desteklerini esirgemeyen ve ahirete irtihal eden bütün üyelerimizi rahmet, şükran ve dualarla anıyorum. Emekli olanlara sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Şu anda görevleri başında milletimize hizmet eden bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.

Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının gerçek dostu, ümidi, umudu ve sığınağı Türk Diyanet Vakıf-Sen, kıymetli üyelerimizden aldığı destekle, haklı mücadelesini daha güçlü olarak sürdürecektir.

Bir kez daha Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızı Sendikamıza üye olmaya davet ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf -Sen,  Var olsun Türkiye Kamu-Sen




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder