HABER DETAYLARI

"MİLLETİMİZ İÇ VE DIŞ BÜTÜN HAİNLİKLERİ YOK EDECEK GÜÇTEDİR"


15 TEMMUZ “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; “Fetö Terör Örgütü 15 Temmuz 2016 tarihinde, ülkemizi işgal ettirmek ve milletimizi köle yapmak için hain işgal-darbe girişiminde bulunmuştu. Asil milletimiz bu hainliğe geçit vermemiştir” dedi.

Tarihimize kara bir leke olarak yazılan ve hep öyle anılacak olan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yılında aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum diyen Ünal açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Şehit kanlarıyla sulanan ve toprak parçasını vatan yaptığımız Anadolu’muzdan, milletimizi çıkarmak isteyen iç ve dış hainler her dönem olagelmiştir. Bundan sonra da boş durmayacaklardır. Emperyalist anlayış her zaman kendisine kukla kişi ve oluşumlar meydana getirmektedir.

Bu hainlerin tek amaçları, ülkemizi güçsüz kılmak, milletimizi birbirine düşürmek ve kaos çıkarmaktır. Bu sinsi planlarını yerine getirmek için, her türlü yolu denemektedirler.

Bukalemun gibi her kılığa girmektedirler. Vatandaşlarımızın içerisinde onlardan biriymiş gibi davranmaktadırlar. Bütün değerleri tahrip ederek, insanlarımızı farkında olmadan kendi sinsi emellerine yönlendirmek istemektedirler.

15 Temmuz’a gelen süreç her yönüyle değerlendirilmeli ve gerekli tedbirler geciktirilmeden alınmalıdır. 15 Temmuz’un nihai hedefi, Türk Milletini tarih sahnesinden silmek, Türk Devletini işgal ederek, parçalayıp yok etmekti.

Ancak, unuttukları bir şey vardı ki, o da;
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
diyerek küllerinden doğmuş bir milletin asil evlatlarının varlığıydı.

15 Temmuz gecesi, bu cennet vatanı atalarından emanet alan milletimiz,
“Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.”
Diyerek hainlere gerekli dersi vermiştir.

Beşinci yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, işgalci hainlerin geçmişi iyi irdelenmelidir. Kullandıkları araçlara her yönüyle dikkatlice ve titizlikle bakılmalıdır. Özellikle, milletimizin samimi din duygularını sömüren bu anlayış iyi tahlil edilmelidir.

Emperyalist güçlerin maşası hain FETÖ terör örgütünün iç ve dış destekçilerinin, sinsice yapılanmalarının çoğu ortaya çıkarılmıştır. Ancak, hala sonu getirilememiştir. Türk Devleti, yapılan bu ihaneti asla cezasız bırakmamıştır ve bırakmayacaktır. Bugün dahi sureti haktan görünüp, vatan, millet, din ve devlet aleyhine çalışan kim varsa, bulunup gereği yapılmalıdır. Büyük Devletimizin gücü buna yeter.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, her zaman söylediğimiz ve üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir noktayı yine hatırlatmak istiyorum. Kurumlara alımlardan başlayarak, unvan, görevde yükselme, görevlendirme ve yer değişikliklerinde liyakat esas olmalıdır. Adalet, hakkaniyet ve bilgi hakim olmalıdır. Sadakat ve bağlılık Türk Devletine, hizmet Milletimize olmalıdır. Emanetin (işin) ehline verileceği bir sistem kurulmalıdır.

Bu duygularla, şanlı ay yıldızlı al bayrağımızın gök semalarda hür bir şekilde ebediyen dalgalanması, ezanların yurdumun üstünde hiç susmaması, istiklal ve istikbal uğruna, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve huzuru için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Kahraman gazilerimize huzur ve acil şifalar diliyorum. Yüce Allah milletimizi, Devletimizi ve İslam alemini her türlü karmaşa, kargaşa, işgal, sinsi plan ve hainliklerden muhafaza eylesin.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder