HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ATİLA AYHAN KONYA`DA.


Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Konya il ve ilçe temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan ile birlikte İl Yönetimi ile ilçe temsilcilerimiz katıldılar.

Toplantıda konuşma yapan Ayhan; “İlkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptıklarını belirterek, Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü, ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması önceliğimizdir. Toplumu din konusunda aydınlatmak görevi olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın varlığı tartışılmaz. Her alanda çalışanları ile birlikte en üst seviyede olmalıdır. 

Bizim ilkemiz, önce ülkemiz düsturu ile çıktığımız sendikal yolculukta, çalışmalarımızı ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. İnsanlık onurunun zedelenmediği, senin benim adamım, şu veya bu sendika üyesi ayrımı yapılmadan; hak edenin, hak ettiği yere bilgisi, liyakati, ehliyeti ve yüce Türk Devletine sadakati ile gelebileceği bir sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz. 

Sendika olarak bizim çalışmalarımız buna katkı sağlamak içindir. Birlik ve beraberliğin tesisi hak edenin hakkıyla bir yerlere gelebileceği sistemin oluşmasıyla pekişecektir.

Kısaca, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için, her platformda ve ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Bizleri bir araya getiren Konya Şube Başkanımız Hüsamettin İğdi ve heyetine, katıldığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi. İlçe temsilcilerimiz karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder