HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KARABÜK VE ESKİŞEHİR ŞUBELERİNİN KONGRELERİNE KATILDI.


Karabük-Bartın ve Eskişehir-Bilecik Şubelerimizin kongreleri büyük bir katılım ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Genel Başkanımızın katıldığı genel kurullarda şunları söyledi;

“Hak mücadelemize, hakkı tutup kaldırma çabamıza destek verdiğiniz için şahsınızda bütün üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Sendikal faaliyetler ciddi yapılması gereken işlerdir. Güne veya güce göre şekil almamalıdır. Bizler Türkiye Kamu-Sen, Üye sendikalarımız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak önce ülkem anlayışıyla olaylara bakıyoruz.

Kurulduğumuz günden beri, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal hareketin öncülüğünü yapıyoruz. Mücadelemiz; dünya devletleri içerisinde, kuruluşunun 98. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha güçlü, milletimizin huzurlu, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın mutlu olması içindir.

Güzel ve hayırlı hizmetlere bir araç olarak gördüğümüz sendikal hareketi doğru bir şekilde yapmak hepimizin görevidir. Bunun içindir ki; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın haklarının alınabilmesi için etkili olan Sendikamızın artık yetkili olma zamanı gelmiştir. Bunu da en kısa sürede sizlerle birlikte Allah’ın izniyle başaracağız.

Mücadelemize bugüne kadar görev destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. En kısa zamanda, Karabük, Bartın, Eskişehir ve Bilecik illerinin ayrı ayrı şube olmalarını bekliyorum.

Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda birlikteliğin, bütünleşmenin ve buluşmanın adresi olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’e katılan Avrasya Diyanet Vakıf-Sen ve Anadolu Diyanet-Sen’in yöneticilerine ve üyelerine de teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Karabük-Bartın Şube Başkanlığına Nihat Kaplan, Eskişehir-Bilecik Şube Başkanlığına Hüseyin Poyraz yeniden seçilmişlerdir.

Başarılar dileriz.

Genel Kurullara Genel Başkanımız Nuri Ünal ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü, Türkiye Kamu-Sen Karabük ve Eskişehir İl Temsilcilerimiz, Sendikalarımızın Şube Başkanları ve il Temsilcileri, siyasi parti ve STK temsilcileri de katıldılar. 




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder