HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ İZMİR VE AFYONKARAHİSAR KONGRELERİNE KATILDI


İzmir ve Afyonkarahisar-Kütahya Şubelerimizin kongreleri büyük bir katılım ve coşku içerisinde yapıldı.

Genel kurullarda konuşma yapan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

“Sevgili Peygamberimiz’in (sas) “Hayra vesile olan, hayır yapan gibidir” sözünden hareketle, sendikal faaliyetlerimizi hayırlı işlerin oluşması için çaba sarf ediyoruz.

Kamu çalışanlarının atama, nakil, unvan değişikli veya memuriyetle ilgili işlerinde liyakat, ehliyet ve hakkaniyet hakim olmalıdır. Kamu çalışanları hak ettikleri yere kendi hakları ve bilgileri ile gelebilmelidir. Birilerine veya bir yerlere yakın olmak ayrıcalık olmamalıdır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, insan onurunun zedelenmemesi mücadelesini vermektedir. Bu zordur, meşakkatlidir. Hakkı tutup kaldırma çabamıza destek veren bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sendikaları itibarsızlaştırmak isteyen sözde sendikacılara asla ve asla taviz vermeyiniz. Ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan sendikaların yıpratılmasına müsaade etmeyiniz. Yalanla, iftirayla, baskıyla veya sadece promosyonla üye yapanlara geçit vermeyiniz.

Etkili olan ve önce ülkem diyen, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın adresi Türkiye Kamu-Sen, Üye sendikalarımız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’in artık yetkili olma zamanı gelmiş ve geçmektedir. Hep birlikte çalışacağız ve mutlaka başaracağız.

Bu özel ve önemli mücadelemize bugüne kadar destek veren bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”

Tek liste halinde gidilen seçimlerde İzmir Şube Başkanlığına Mehmet Öksüz, Afyonkarahisar-Kütahya Şube Başkanlığına Cengiz Kılınç yeniden seçilmişlerdir.

Başarılar dileriz.

İzmir Şubemizin Genel Kuruluna; Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi, Şube Başkanlarımız, TÜRKAV İzmir İl Başkanı, Narlıdere ve Balçova İlçe Müftüleri, Denetleme Kurulu ve aydın Şube Başkanımız ve yönetimi, MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanları ile STK temsilcileri katıldılar.

Afyonkarahisar-Kütahya Şubemizin Genel Kuruluna; Genel Başkanımız Nuri Ünal ile birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş ve Mustafa Ünlü, Sendikalarımızın Şube Başkanları ve İl Temsilcileri, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile STK temsilcileri de katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder