HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ERZURUM`DA.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Ağrı ve Iğdır programlarının son günü Erzurum’a giderek bir dizi temaslarda bulundu.

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Ünal; “Sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi.” İl Müftüsü Yıldırım’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Müftülük personeli odalarında ziyaret edilerek faaliyetler anlatıldı. Ardından Palandöken İlçe Müftülüğü, Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği ziyaret edildi.

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Cengiz Keskin’i ziyaretinde Ünal; “Vakıflar bizim için çok değerlidir. Ecdadımızın bize emanetlerini koruyarak geleceğe taşımaktadır.

Az sayıda personeli ile özverili bir şekilde hizmet etmektedir. Vakıflar Genel Müdürlüğü Cumhurbaşkanlığına bağlanmalıdır. İllerde Şube Müdürlükleri ve şeflikler tekrar açılmalıdır” diyerek başarılar diledi.

Genel Başkan Ünal’a Erzurum Şube Başkanımız İsmail Gülli, Şube Başkan Yardımcıları Mustafa Özgüney, İsrafil Yılmaz ve Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden Bahattin Ataç eşlik ettiler.

Ardından Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliği ziyaret edilerek İl Temsilcimiz Mucip Gözeger ve Şube Başkanlarımızla çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder