HABER DETAYLARI

"BİRLİKTELİĞİN ADRESİ TÜRK DİYANET VAKIF-SEN"


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş ve Atila Ayhan Kütahya’da üyelerimizle buluştu.

Kütahya programı kapsamında; Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Zekeriya Şentürk ve Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Ayhan Toy ziyaret edildi.

Ardından; üyelerimiz ve temsilcilerimizin katıldığı istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Ünal; Kütahya’da İl Temsilciliği görevini devralan Ahmet Akif Taş ve heyetine teşekkür ederek, en kısa zamanda kuruluş ve kurtuluş şehri Kütahya’da tek başına Şube ve yetkili sendika olmalarını isteyerek, buna inancının tam olduğunu belirtti.

Ünal konuşmasına şöyle devam etti; “Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Kütahya’mızda da Sendikamıza teveccühler başlamıştır. Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşaallah bugünden itibaren, alınan emanet daha yukarılara çıkarılacaktır. Çalışmalarımızı yaparken, önce ülkemiz anlayışından, Diyanet ve Vakıflar gibi güzide kurumlarımızın bir personeli olduğunuzu unutmadan davranış sergilemeye devam edin. Hak ararken başkasının hakkını asla ve asla yok edici duruma düşmeyin. Kimsenin hakkını yemeyin, kimseye de hakkınızı yedirmeyin. Türkiye Kamu-Sen olarak güçlü bir ailenin, marka bir teşkilatın üyesi olduğunuzu unutmayın. İlkenizden, hedefinizden ve duruşunuzdan vazgeçmeyin.

İnanıyorum ki, hak mutlaka yerini bulacaktır. Etkili olan Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen yetkili olacaktır. Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ümidi, umudu ve gerçek dostu Türk Diyanet Vakıf-Sen var olsun. Kamu çalışanlarının gerçek ve güçlü temsilcisi Türkiye Kamu-Sen var olsun.”

İstişare toplantısına; Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Atila Ayhan, Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcisi Hasan Gök, Sendikalarımızın temsilcileri, Kütahya İl Müftü Yardımcısı İsa Ada, Kütahya Din Görevlileri Derneği Başkanı Murat Oruç, temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder