HABER DETAYLARI

DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Niğde ilinde ziyaretlerde bulundu, üyelerimizle bir araya geldi.

Niğde İl Müftü Vekili Kadir Atay’ı makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal, çalışmalarında başarılar dileyerek, sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

İl Müftü Vekili Atay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkanımız Nuri Ünal’a başarılar diledi.

Daha sonra müftülük çalışanlarını odalarında ziyaret eden Genel Başkan Ünal; “Niğde halkına ve Din Görevlilerine hizmet eden müftülük çalışanlarına başarılar diledi. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bütün personelin, unvan farkı gözetmeksizin problemlerinin çözümü için çalışıyoruz” dedi.

Ardından Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Ünal; Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi Adnan Özer’den Niğde’de ki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Niğde teşkilatımız ile istişare toplantısında konuşan Genel Başkanımız; “Sendikal mücadelemiz için Niğde’de bugüne kadar görev yapan, katkı sağlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Ülkemizin her yanında Türk Diyanet Vakıf-Sen’e ilgi ve yöneliş artmıştır. İnşaalh bundan sonrada Niğde’de yetkili sendika olmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

İstişare sonucunda Niğde İl Temsilciliğine İl Temsil Heyeti üyemiz Cumali Erboğa’nın görevlendirilmesi yapılmıştır. Şube Başkan Yardımcısı olarak görevine devam eden İl Temsilcimiz Adem Körkoca; “Türk Diyanet Vakıf-Sen’in bayrağını zirveye taşımak için bu kutlu yolda mücadelemizi ilk gün ki gibi yılmadan, usanmadan sürdüreceğiz” dedi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Nevşehir İl Temsilcimiz Kadir Gök, Niğde İl Temsilcimiz Adem Körkoca ve temsil heyeti eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder