HABER DETAYLARI

ŞUBELERİMİZİN OLAĞAN GENEL KURULLARI TAMAMLANDI.


ŞUBELERİMİZİN OLAĞAN GENEL KURULLARI 18 ARALIK 2021 TARİHİ İTİBARİYLE TAMAMLANDI.

Şubelerimizin Olağan Genel Kurullarının tamamlaması ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

"20. yılını kutladığımız Türk Diyanet Vakıf-Sen`imizin şubelerinin, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü itibariyle kongrelerini tamamlamıştır. Böylece, üstlendikleri görevi gelecek dört yıl için büyük bir heyecanla taşımak ve daha ileriye götürmek için şimdiden çalışmaya başlamışlardır.

Olağan Genel Kurullarını tamamlayan şubelerimizin kıymetli yöneticilerine, kongre sürecindeki olgunlukları, çalışmaları ve gayretleri için ayrı ayrı tebrik ediyor ve kutluyorum. Kongrelerimize katılan bütün teşkilat mensuplarımıza, misafirlerimize ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Yapılan Genel Kurullar neticesinde göreve seçilen şube başkanlarımız, şube başkan yardımcılarımız ve zorunlu kurullara seçilen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Kongreler sonucunda görevi devreden bütün teşkilat mensuplarımıza hizmetleri için şükranlarımı arz ediyorum.

Şubelerimizin yönetimine ve kurullarına seçilen bütün yol arkadaşlarımdan isteğim; ETKİLİ olan Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen`imizi ilçelerimizde, illerimizde ve genelde YETKİLİ yapmak için var gücümüzle daha çok çalışmalarıdır.

İlkemizden ve hedefimizden taviz vermeden taşıdıkları emaneti, üstlendikleri görevi daha yukarıya ve zirveye taşımalarıdır. Buna da inancım sonsuzdur.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ailesi olarak ve bu onurlu davaya hizmette en ön safta görev almış Teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla birlikte, Sendikamızı hak ettiği yere taşıyacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.

Tamamlanan Şube Olağan Genel Kurullarımızın Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen`imize, teşkilatlarımıza, üyelerimize, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza ve çalışma hayatımıza hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah`tan niyaz ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder