HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ANKARA 1 NOLU ŞUBEMİZİN ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Atila Ayhan ve Mustafa Ünlü Ankara 1 Nolu Şubemizin üyeleri ile Diyanet İşleri Başkanlığında bir araya geldiler.

Ankara 1 Nolu Şubemizin düzenlediği Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez Teşkilatında çalışan üyelerimizin katıldığı kahvaltılı istişare toplantısı büyük bir katılım ve coşkuyla yapıldı.

Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Hamza Alaçam’ın açılış konuşmasıyla başlayan istişare toplantısında konuşan Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen için Diyanet İşleri Başkanlığı, özelliklede teşkilatımızın ana merkezi olan Merkez Teşkilatımız çok önemlidir. Sendikamızın 20 yıl önce kuruluşunun gerçekleştiği mekandır. Kurucu Genel Başkanımız Merhum Tevfik Yüksel’in öncülüğünde kurulan Türk Diyanet Vakıf-Sen, o günden bugünlere kadar ilkesinden, ülküsünden ve hedefinden asla taviz vermeden yoluna ve çalışmalarına devam etmektedir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’in yetkili olduğu dönemlere bakıldığında, kalıcı hizmetlere imza attığı görülecektir. Ne yazık ki son dönemlerde özellikle merkez teşkilatı çalışanlarıda bütün çalışanlar gibi unutulmuştur. Yetkili sendikanın umurunda da olmamışlardır. Sendikacılık haksızlık, hukuksuzluk ve adaletsizliğin karşısında durabilmektir.

Bunun içindir ki, en kısa sürede Diyanet Merkez Teşkilatı başta olmak üzere yetki emin ellere yani Türk Diyanet Vakıf-Sen’e geçecektir. Buna inancım tamdır.

Ankara 1 Nolu Şubemizin gayretleri için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşaallah etkili olan Türk Diyanet Vakıf-Sen, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı anlayışıyla yetkili de olacaktır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, Devletimizin daim, ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, çalışanlarımızın mutlu olması için mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğiz.”

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen,

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder