ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK HOCAMIZ ZİYARET EDİLDİ

17 Şubat 2017
ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK HOCAMIZ ZİYARET EDİLDİ

Kırıkkale İl Müftüsü iken Eskişehir İl Müftülüğü görevine naklen atanan ve bu görevine başlayan Bekir GEREK Hocamız;  13.02.2017  Pazartesi günü ziyaret edildi.

 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Kenan AK ve Orhan KARTAL ile birlikte Şube Başkanı Ergun ÇAKICIER ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular.

 

Genel Başkan Yardımcısı Kenan AK; İl Müftüsü sayın Bekir GEREK hocamıza Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen hakkında ve Genel ve Eskişehir Bölgesinde yapılan sendikal çalışmalarla ilgili bilgi vererek, Sendikamızın Başkanlığımızın ve Müftülüklerimizin Görevliler lehine yapacağı her doğru işin yanında olacağımızı Personeli sıkıntıya koyan uygulamalarında karşısında olan bir anlayışı sergileyeceğimizi ifade etmiştir.

 

İl Müftüsü sayın Bekir GEREK hocamız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışmalar yapılarak kurumumuza ve halkımıza hizmet etmek istediğini belirtmiştir.

Bu haberi paylaş: