GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ NADİR BAYLAR AYDIN`DA.

27 Eylül 2023
GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ NADİR BAYLAR AYDIN`DA.

Genel Başkan Yardımcımız Nadir Baylar, Aydın programı kapsamında Aydın İl Müftülüğü, Koçarlı İlçe Müftülüğü, Bozdoğan İlçe Müftülüğü, Yenipazar İlçe Müftülüğü, Söke İlçe Müftülüğü, Kuşadası İlçe Müftülüğü, Didim İlçe Müftülüğü, Nazilli İlçe Müftülüğü, Sultanhisar İlçe Müftülüğü ve Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Ziyaretlerde; Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ilkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptığın dile getiren Baylar;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen Sendikacılığı hizmette yarış olarak görmektedir. Yetkili olmamasına rağmen her alanda etkin ve etkili bir sendikadır. Kamu çalışanları arasında huzurun ve verimliliğin olması için; atama, nakil ve görevde yükselmede kamu çalışanlarının liyakat, ehliyet, bilgi, beceri ve adalet anlayışı içerisinde istihdam edilmesi gereklidir. Hak eden çalışanın hak ettiği yere, kendi hakkıyla gelebileceği bir sistemin oluşması mutlaka sağlanmalıdır." dedi.

Ayrıca, 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, Banka Promosyonları gibi konularda da bilgiler verdi.

Ziyaretlerin ardından Koçarlı İlçe Müftülüğü ve Nazilli İlçe Müftülüğü aylık toplantılarına katılan Genel Başkan Yardımcımız;

"Türk Diyanet Vakıf-Sen, insan onurunun zedelenmemesi mücadelesini vermektedir. Bu zordur, meşakkatlidir. Hakkı tutup kaldırma çabamıza destek veren bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sendikaları itibarsızlaştırmak isteyen sözde sendikacılara asla ve asla taviz vermeyiniz. Ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan sendikaların yıpratılmasına müsaade etmeyiniz. Yalanla, iftirayla, baskıyla veya sadece promosyonla üye yapanlara geçit vermeyiniz.

Etkili olan ve önce ülkem diyen, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın adresi Türkiye Kamu-Sen, üye sendikalarımız ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’in artık yetkili olma zamanı gelmiş ve geçmektedir. Hep birlikte çalışacağız ve mutlaka başaracağız. İnşallah en kısa sürede hakkımız olan yetki emin ellere geçecektir" dedi.

Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza, Türk Diyanet Vakıf-Sen Aydın Şube Başkanımız Olcay Dağal, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Temsilcilerimiz eşlik etti.

Bu haberi paylaş: