Kocaeli İl ve İlçelerinde üyelerimizle buluşan Genel Başkanımız Nuri Ünal, “Türk Diyanet Vakıf-Sen geçmişi olan, günü anlayan ve geleceğe hedefleri ve projeleri olan bir sendikadır. Türkiye’de bir marka olan Türkiye Kamu-Sen bünyesinde önce ülkemiz anlayışıyla yılmadan, yorulmadan ve daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Türk Diyanet Vakıf-Sen hep söylediğimiz gibi ilkeli, kararlı, sorumlu ve hepsinden önemlisi ahlaklı bir sendikacılığın öncülüğünü yapmaya devam edecektir.
Birileri bunu anlamayabilir. Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in değerini bilemiyor olabilirler. Türk Diyanet Vakıf-Sen’in etkili sendikacılığından rahatsız olanlar, yolumuzu kesmek isteyenler, geçmişlerini unutanlar olabiliyor. Ancak, unutulmaması gereken Türk Diyanet Vakıf-Sen’in varlığı kişilerin şahsi hırslarına heba edilemeyecek kadar önemli olmasıdır.
Kocaeli ilimizde Şube Yönetim Kurulu üyemiz Güngör Özcan’ın başkanlığında Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen hizmetlerine devam etmektedir.
Allah’a şükürler olsun ki üyelerimize ve mensup olduğumuz camiamıza veremeyecek hesabımız yoktur. Alnımızda, yüzümüzde, gönlümüzde açıktır. Tek sözümüz vardır, bir yüzümüz vardır. Din görevlisi, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan ve şerefli geçmişimize ihanet etmeden, dünümüzü kötülemeden, duruşumuzu bozmadan, dün farklı, bugün farklı olmadan, doğru bir şekilde hak arama mücadelemiz daha da güçlü bir şekilde devam edecektir.
İnanıyorum ki; kıymetli üyelerimiz yanlış, yanlı ve birkaç kişinin hırsına geçit vermeyecektir.
Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var olsun Türkiye Kamu-Sen.”