GENEL MERKEZ DENETLEME KURULU DENETLEMESİNİ TAMAMLADI.

12 Aralık 2025
GENEL MERKEZ DENETLEME KURULU DENETLEMESİNİ TAMAMLADI.

Sendikamız Genel Merkez Denetleme Kurulu 2025 yılı ikinci altı aylık denetlemesi ile 8. Olağan Genel Kurula hazırlık olan 2022-2025 sonu genel denetlemesini yaparak, Denetleme Kurulu Raporu’nu Genel Başkanımız Nuri Ünal’a teslim ettiler.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Merkez Denetleme Kurulu üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi;

“26 Şubat 2025 tarihinde yapılan 7. Olağan Genel Kurulumuzun sonucunda Genel Merkez Denetleme Kurulu’na seçilerek göreve başladınız. Sendikamız emin adımlarla, üyelerimizin özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için çalışmaktadır. Her alanda şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla hizmet etmektedir. Sizlere yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından; Denetleme Kurulu üyelerime Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

Bu haberi paylaş: