HSK ÜYESİ SEÇİLEN HAMİT KOCABEY SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

02 Haziran 2017
HSK ÜYESİ SEÇİLEN HAMİT KOCABEY SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

HSK ÜYESİ SEÇİLEN HAMİT KOCABEY SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Sendikamızın avukatı, Sendikamızın ayrıca Hukuk Danışmanı iken TBMM tarafından (HSK) Hâkimler Savcılar Kuruluna seçilen Avukat Hamit KOCABEY 02.06.2017 tarihinde sendikamızı ziyaret etti.

 

Ziyarette Genel Başkanımız Hazım Zeki SERGİ, Genel Başkan Yardımcıları Kenan AK ve Orhan KARTAL ile Avukat Yüksel EVCİ, Avukat Nizamettin KOCABEY de hazır bulundular.

 

HSK üyesi Hamit KOCABEY yeni görevine 7 Haziran 2017 tarihinde başlayacağını belirtti. Kamu çalışanlarının, Diyanet ve Vakıf çalışanlarının hak ve hukuklarının korunmasında çok değerli katkıları bulunan ve sendikal mücadelemizde bize danışmanlık ve rehberlik eden Hâkimler Savcılar Kurulu üyesi Sayın Hamit KOCABEY’ e Genel Başkanımız Hazım Zeki SERGİ yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Bu haberi paylaş: