DİYARBAKIR VE CİZREDEN YİNE ACI HABERLER
‘’Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler, Rableri katında Allah’ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar.’’ Kuran-ı Kerim ALİ İMRAN Suresi 169.
Türk milletinin güvenliği ve devletimizin dirliği-düzeni için aziz canlarını siper ederek kutsal görevlerini sürdüren yiğitler terör örgütü PKK denen çok alçak hain sürüsü itlerin kahpece saldırıları sonucu Vatanı ve milleti için şehit olmuşlardır. Diyarbakır ve Cizre’den gelen acı haberlerle Yine yürekler yanmış ocaklara ateş düşmüştür
18 Aralık 2015 Cuma
Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyonlar kapsamında Bölücü Terör Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Serkan HAS şehit olmuştur.
Şehit haberi ŞIRNAK’IN Cizre İlçesi`nde PKK`lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Serkan Has`ın, baba ocağına ateş düşerken, sık sık şehit cenazesi gelen Osmaniye yine yasa büründü.
19. Aralık 2015 Cumartesi
19 Aralık 2015 tarihinde saat 10.30`da Diyarbakır ili Sur ilçesinde güvenlik güçlerimizce yapılan operasyonda PKK lı teröristlerin suikast silahı Kanas ile açtığı ateşte Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Yaşar YENİÖREN (27), şehit düşmüştür. Çankırı nüfusuna kayıtlı olan 2 yaşında Yaren ve 26 günlük Yağmur isimli 2 çocuk babası Jandarma Özel Hareket Uzman Çavuş Yaşar Yeniören’in acı haberi tez ulaşıp İstanbul`daki baba ocağına ateş düştü.
20. Aralık 2015 Pazar
20 Aralık 2015 tarihinde saat 09.30`da Şırnak ili Cizre ilçesinde icra edilen operasyonlar kapsamında Bölücü Terör Örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada Uzman Çavuş Erdoğan KAYA şehit olmuştur.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Erdoğan Kaya’nın Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Kaya 3 aylık evli idi.
CAN MEHMEDİM !
Canım yavrum can Mehmet`im
Al yanaklı gül Mehmet`im
Kırıldı kanadım kolum
Sensiz uçamam Mehmet`im
Dua ettim her gün sana
Kınalı kuzum dönsün bana
Sığınmıştım YARADANA
Şehit düştü can Mehmet`im
Ayrılırken kınalı kuzum
Sarılmıştık uzun uzun
O an ateşin yaktı kuzum
Diyemedim gül Mehmet`im
Telefon açmıştın bana
Ağlama dedin güzel anam
Kavuşacam bir gün sana
Kavuştuk mu can Mehmet`im
Ekleyen : Oflu Menderes Çolak
ÇÖZÜM SÜRECİ VE ANALAR AĞLAMASIN masalları ile kamuoyu avutulurken, İhanet şebekesi boş durmayıp dağdan inip şehirlerde mevzilenip ve her tarafı mayın ve bomba ile döşeyip ve silah depolaması yaptığını bombaların patlaması ve gelen şehit haberleri ile bugün gizlenen acı hakikatleri anladık.
Hainin bir anlık sessizliği siyasetçi, yazar, iş adamı ve akil adam kılığında bilumum dalkavuk tarafından başarı imiş gibi gösterilerek ihanetin bugünlere ulaşmasına katkı sağlamışlardır. Konum ve çıkar kazanma uğruna aslında sıradan birileri olan günün ve konjektürün koca ! koca ! adamlarının nasıl bir zillete ve rezilliklere düştüklerine şahit olduk.
Kahpeler utanmadı biz utanır olduk 1 veya 2 şehit haberini ifade ederken çekindik sıradan bir haber olarak gördük. Ne Allah korkusu, ne vicdan kaldı. Utanmaz olduk. Bir belaya ki haysiyetsizlik ve hakkı gizleme zilleti ve ahlaksızlık çukuruna düştük. Bu memleketi yönetenlerin ihmal ve gafletlerinin nelere sebebiyet verdiğini ve düşülen acizliği, ihanet erbabının da küstahlığını kahrolarak ve üzülerek izliyoruz.
Nefsi İhtiraslarımızın tatmini için ihaneti görmezden gelerek onursuzluğa büründük. Sonuçta memleket ne hale geldi. PKK Camileri yakmakta, yolları kazmakta, ulaşımı ve hayatı engellemekte, vatandaşlarımızı terörle sindirmekte, kürt vatandaşımızın sözde haklarını savunma hile ve fitnesiyle baskı altına almakta, Devlete isyana çağırmakta, teröre destek isterken, bu şerefsizlikten bunalan vatandaşlarımız bu baskıdan kaçarak hastanelere sığınmakta kamu görevlilerimiz canlarını kurtarmak için buldukları araba ile görev yerinden kaçmakta bunları nasıl hazmedeceğiz!
Diğer tarafdan Milletvekili kılığındaki bazı haysiyetsizler vatandaşın güvenliği için can siperane görev yapan kahraman asker ve polisimize engelleme yaparken alçakca hakaretlerde bulunduklarını medyadan üzüntü ile izliyoruz. Bunlar milletvekili değil PKK teröristlerdir. Dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır. Demokrasi diye ihanete izin verilemez. Ayrıca iş makineleri ile hendekleri kazdıran dağdaki eşkıyaya yemek götürmek için araç veren belediye başkanları derhal görevden alınmalıdır.
Hele o gazeteci kılığındaki şerefini ve imanını hiçe sayarcasına hakkı ve gerçeği gizleyen haysiyetsizlere ne diyelim. Ey inancını unutan çıkarı için inatla haysiyetsizlikte direnen soytarılar sizi herhalde Allah’ın gazabı, mazlumun ahı, şehit ailelerinin feryadı ihanet ve gaflet uykusundan uyandıracak!!!
İl ve ilçeleri kazdıkları hendeklerle yaşanılmaz hale getiren bu hain PKK lı teröristlerden temizlenmesi için canlarını siper ederek onurlu mücadele veren canlarımız ve kahramanlarımız olan Güvenlik güçlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Bu kahramanlara saygı duyuyor ve Dualarımızla destek oluyoruz.
Bu itibarla, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 20.12.2015
TÜRK DİYANET VAKIF-SEN GENEL MERKEZİ