Konya Şube:Akören`de Din Gönüllüleriyle Buluştuk

16 Aralık 2014
Konya Şube:Akören`de Din Gönüllüleriyle Buluştuk



Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şube Din Görevlileriyle buluşmaya devam ediyor.

15 Aralık 2014 Pazartesi günü Şube Başkanı Atilla AYHAN ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali IŞIK Akören’e giderek Din Görevlileri toplantısına katıldı.

Din Görevlilerine hitap eden Atilla AYHAN, Din Görevlilerine getirilen rotasyon başta olmak üzere, hac ve umre görevlendirmeleri, nakil sınavlarında yapılan haksızlıklar hakkında bilgi verdi.

Maalesef bütün bu haksız uygulamalar karşısında yetkili fakat hiçbir etkisi olmayan malum sendikanın sessiz kaldığını, Din Görevlilerinin emanetine sahip çıkamadığını ifade etti.

Gücünü üyesinden alıp her zaman ve her yerde hakkı savunan Türk Diyanet Vakıf-Sen’in Din Görevlisine adeta bir zulüm olan uygulamalar karşısında dimdik ayakta durduğunu söyledi.

Atilla AYHAN, bazı kamu çalışanlarına yapılan fakat Din Görevlilerin unutulduğu maaş zamlarını hatırlatarak bu haksızlığın derhal giderilmesi için 6 Aralık 2014 Cumartesi günü Ankara’da büyük bir miting yapıldığını ifade etti.

Din Görevlilerinin isteklerini dinleyen Atilla AYHAN artık yetkiyi almanın zamanının geldiğini söyleyerek Akören’deki Din Görevlilerinden destek olmalarını isteyerek bütün görevlilere başarılar diledi.

( Ayrıntılar www.tdvskonya.com ‘da. Haber: İsmail TOPCU ) 













Bu haberi paylaş: