TÜRKİYE KAMU-SEN`İN 5. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

17 Nisan 2014
TÜRKİYE KAMU-SEN`İN 5. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

Türkiye Kamu-Sen 5.Olağan Genel Kurulu bugün yapılan Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu seçimlerinin ardından tamamlandı.

Seçimlerde, Genel Başkan İsmail Koncuk güven tazelerken, Sendikamız Genel Başkanı Hazım Zeki SERGİ Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri olarak yönetim kurulu üyesi oldu.

 

Türkiye Kamu-Sen`in yeni dönemdeki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

 

Yönetim Kurulu:

İsmail Koncuk            Genel Başkan

Önder Kahveci           Genel Sekreter

İlhan Koyuncu           Genel Mali Sekreter

Fahrettin Yokuş         Genel Teşkilatlandırma Sekreteri

Hazım Zeki Sergi       Genel Eğitim Sekreteri

Necati Alsancak         Genel Toplu Sözleşme Sekreteri

Mehmet Özer             Genel Mevzuat Sekreteri

Sedat Yılmaz              Genel Basın Sekreteri

Ahmet Demirci           Genel Dış İlişkiler Sekreteri

Şerafeddin Deniz       Genel Sosyal İşler Sekreteri

 

Yönetim Kurulu Yedek Listesi

Hasan Hüseyin Yılmaz

Musa Akkaş

Mustafa Genç

Ahmet Gümüş

Mustafa Tümer

Kadir Polat

Suat Tanyeri

Hasan Gezgin

Mustafa Kızılöz

Ahmet Parmaksızoğlu

 

Denetleme Kurulu:

Coşkun Dilber

Reşit Kılıç

Metin Memiş

Zeynel Abidin Büyükarslan

Alaaddin Göllüoğlu

 

Denetleme Kurulu Yedek Listesi:

Ümit Çolak

Mustafa Reşat Yücel

Atila Ayhan

Turgut Gül

Erdal Şen

 

Disiplin Kurulu:

Seyfi Bayrak

Mustafa Yiğit

Erdal Polat

Musa Canlı

Ahmet Özkan Ertekin

 

 

Disiplin Kurulu Yedek Listesi:

Türkan Kırımlıoğlu

Recep Arslan

Dilaver Sarıca

Bingöl Doğan

Yakup Yavuz

 

Türkiye Kamu-Sen 5.Olağan Genel Kurulunun kapanışında bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan İsmail Koncuk,"Tüm delegelerimize bizlere duydukları güvenden ötürü teşekkür ediyorum. Misyonumuza uygun olarak önümüzdeki dört yılda da faaliyetlerimizi daha da genişleterek sürdüreceğiz.

Aramızda hizmet bayrağını yeni gelen arkadaşlarımıza devredenler oldu. Ben aramızdan ayrılan çok değerli Genel Başkanlarımıza en derin teşekkürlerimi sunuyorum ve onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Türkiye Kamu-Sen’e gönül bağı ile bağlanmış olan bu arkadaşlarımızın tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Yönetimimize yeni katılan arkadaşlarımızın da aynı özveri ile çalışarak Konfederasyonumuza güç katacaklarından eminim. Bu çerçevede onlara da görevlerinde sonsuz başlarılar diliyorum.

Önümüzde çok daha zor bir dönemin bizleri beklediğinin farkındayız. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için bugüne kadar gece gündüz demeden nasıl çalıştıysak bundan sonra daha da fazla bir gayretin içerisinde olacağız. İçimizde daha büyük bir hizmet aşkı ve Türkiye sevdasıyla yeni dönemimize başlıyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi.

Bu haberi paylaş: