HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ KAŞ VE ELMALI İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Antalya programı kapsamında Antalya Kaş ve Elmalı İlçelerine bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Antalya Şube Yönetim Kurulumuz ve İlçe temsilcilerimiz hazır bulundu.

Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu’nu da makamında ziyaret eden Genel Başkan Ünal; Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanlarının her alanda en üst seviyeye ulaşması için çalıştıklarını belirtti.

Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu’da müftülük çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Müftülük çalışanları ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkanımız Ünal’ın Kaş ve Elmalı’da üyelerimiz ve çalışanlarımızla bir araya geldiği ziyaretlerde Din Görevlilerimizin sorunları ve çözüm yolları hakkında istişarede bulunuldu. Sendikamızın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Ziyaretlerde; çalışmalar hakkında da bilgi alan Genel Başkan Ünal, “Kaş ve Elmalı İlçe Temsilcilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek, hep birlikte ve Yüce Allah’ın izni, üyelerimizin destekleri ile kamu çalışanlarının bütün problemlerinin çözümünü sağlayacağız.” dedi.

Genel Başkanımız Ünal, Kaş ve Elmalı’da üye ve çalışanları ziyaret ettikten sonra Elmalı İlçe Temsilcimiz Ahmet Yavuz’u görev yapmış olduğu camide ziyaret ederek başarılar diledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder