HABER DETAYLARI

DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ.


Genel Başkan Yardımcılarımız Nadir Baylar ve Arif Gürsoy, Samsun ilinde ziyaretlerde bulundu, üyelerimizle bir araya geldiler.

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız, çalışmalarında başarılar dileyerek, sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili bilgilendirmede bulundular.

İl Müftüsü Çakır’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yardımcılarımıza başarılar diledi.

Daha sonra müftülük çalışanlarını odalarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız; “Samsun halkına ve Din Görevlilerine hizmet eden müftülük çalışanlarına başarılar dilediler. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bütün personelin, unvan farkı gözetmeksizin problemlerinin çözümü için çalışıyoruz” dediler.

Daha sonra Terme İlçe Müftüsü Ömer Ergül, 19 Mayıs İlçe Müftüsü Hüseyin Gargı, Yakakent İlçe Müftüsü Muhammet Salman, Havza İlçe Müftüsü Cemil Alıcı ve Merzifon İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Müftülük personellerini de odalarında ziyaret ederek aylık mutad toplantılara katılan ve Sendikal faaliyetler, 3600 ek gösterge, Banka promosyonları, 4/B Sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi gibi çalışmalar ile güncel konular ile ilgili bilgilendirmeler yapan Genel Başkan Yardımcılarımız; birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisinde topluma hizmet etmekte olduklarını bildirdiler.

Ardından Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi. Çalışanlarla istişarelerde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder