HABER DETAYLARI

TÜRKİYE KAMU-SEN TÜM İMKANLARI İLE DEPREM BÖLGESİNDE


Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın genel başkanları ve genel merkez yöneticileri depremden etkilenen bölgelerde çalışma ve faaliyetlerine devam ediyor.

6 Şubat'ta yaşanan iki ayrı büyük depremin ardından Türkiye Kamu-Sen bünyesinde oluşturulan deprem komisyonunun aldığı kararlarla on ayrı ilde görevlendirilen sendikalarımızın genel başkanları ve genel merkez yöneticileri bölgedeki çalışmalarına devam ediyorlar.

Yaşanan 7.7'lik depremin sabahında acil olarak toplanan Türkiye Kamu-Sen Başkanlar Kurulu Genel Başkanımız Önder Kahveci başkanlığında hızlı bir şekilde izlenecek yol ve yapılacak yardımlar konusunda kararlar almış, ayrıca sendikalarımızın genel başkanları ile genel merkez yöneticileri depremden etkilenen illerimizde görevlendirilmişti.

Bunun üzerine, deprem bölgesine intikal eden genel başkanlarımız yapılan yardımlar ve dağıtımı konusunda koordinasyon ve faaliyetleri yürütürken bir yandan da bölge halkı ve yetkililerle bir araya gelerek yaraların sarılması için çaba gösteriyorlar. 

Deprem bölgesinde bulunan şubelerimiz de görevli genel başkanlarımız ile koordineli bir şekilde kendilerine ulaşan bilgi ve istekleri ilgili makamlara ileterek çalışmalara katkı sağlıyorlar. 

Mülki amirler ve çalışmaları yürüten kurumlarla sürekli irtibatta olan Genel Başkanlar ve yöneticilerimiz ihtiyaçları karşılamak üzere elinden gelen her türlü gayreti göstermektedirler.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’de Türkiye –AB Karma İstişare Komitesi (KİK) üyesi STK’lar ile 10 Şubat Cuma günü deprem bölgesine hareket ederek illerde temas ve incelemelerde bulunacak. 

Yaşanan büyük depremlerin ardından Deprem Komisyonumuzun aldığı kararla;

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Talip Geylan, Adana;

Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Yücel Kazancıoğlu, Malatya ve Adıyaman;

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanımız Mustafa Nurullah Albayrak, Hatay;

Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Türkeş Güney ve Türk Enerji-Sen Genel Başkanımız Şuayip Deniz Demir, Gaziantep ve Kilis;

Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanımız Ahmet Demirci ve Türk İmar-Sen Genel Başkanımız Zafer Çelik, Kahramanmaraş;

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanımız Tuncay Erden, Osmaniye;

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanımız Nuri Ünal, Şanlıurfa;

Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanımız Uğur Yıldırım, Diyarbakır illerimizde görevlendirilmiştir.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder