HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL MANİSA`DA


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Manisa programı kapsamında Demirci Kaymakamlığı, Demirci İlçe Müftülüğü ve Köprübaşı İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Manisa Şube Başkanımız İbrahim Durgut, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Ziyaretlerde; Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam ve Köprübaşı İlçe Müftüsü Ali Refik Demirel makamlarında ziyaret edildi. İlçe Kaymakamımız ve İlçe Müftülerimizde ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkanımız Ünal; İlçe Müftülüğü ziyaretlerinde personellerini de odalarında ziyaret ederek, 3600 ek gösterge, Banka Promosyonları, İLİTAM, lojmanlar, amir-memur ilişkisi, sendikalar arası ilişkiler, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve güncel konular hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı.

Daha sonra Demirci İlçe Müftülüğü çalışanlarının aylık mutad toplantısına katıldı. Şu veya bu siyasi parti temsilcisinin değil, hak eden insanların hak ettikleri makamlara gelmeleri gerekliğini ifade eden Ünal, konuşmalarına özetle şöyle devam etti;

“Benim sendika üyem bir yere gelsin, benim hemşerim veya şu siyasetçinin yakını bir yere gelsin değil. Kim hak ediyorsa o gelsin. Yüce dinimiz de "İşi ehline verin" diyor. İşi ehline vermezseniz sıkıntı olur. Hak etmediği halde birilerinin yakını olduğu için bir yerlere gelenler, bu ülkeyi buraya getirdi. Liyakatli, ehliyetli, bilgili, becerikli insanların bir yere gelmesi için çaba harcıyoruz.

Biz, Sendikacılığı kamu çalışanlarının hak ve menfaatinin korunması ve yeni hakların alınması için yapıyoruz. Kamu çalışanlarının haklarını yeni haklarla taçlandırmak için çalışıyoruz. 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen ülkemizin birlik ve beraberliği için, Devletimizin bekası için, kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu bir hayat sürmeleri için Sendikal mücadelesini yapmaktadır. Sendikacılığı bir amaç olarak değil, bir araç görerek çalışanlarımıza hizmet etmektedir. Önemli olan bu aracı doğru, güzel, ilkeli ve ahlaklı kullanmaktadır.

Kurulduğumuz günden beri doğruluk, ilke ve ahlaktan ayrılmayarak çalışanlarımızı Sendikamıza davet etmekteyiz. Çalışanlarımızı ayırmadan, emeklerini ve haklarını gasp ettirmeden mücadelemiz sürecektir. Hak edenin kendi hakkı, bilgisi, liyakatı ile bir yerlere gelebileceği sistem oluşana dek bu mücadele devam edecektir” dedi.

Toplantının ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal, Manisa Şube Başkanımız İbrahim Durgut ve Şube Başkan Yardımcımız Yahya Çelik, Salihli ilçesine geçerek, yakın zamanda trafik kazasında vefat eden üyemiz Ramazan Dalkılıç hocamızın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder