HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ HİLMİ ŞANLI BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU.


Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı, Bursa Şubesi Denetleme Kurulu üyesi Ali Çakmak’ın vefat eden annesinin cenazesine katıldı.

Ardından Sendikal programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan Şanlı; Karacabey İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, Yenişehir İlçe Müftülüğü ve Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’u ziyaret etti.

Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı; “Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi ve sendikal çalışmalarımızı anlattı. Görüş, öneri ve sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerde; Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı’ya, Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut, Bilecik İl Temsilcimiz Ahmet Cansız ve İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Müftülük personellerini odalarında ziyaret ettikten sonra aylık mutad toplantılara katılan ve Sendikal faaliyetlerimiz, çalışmalarımız ve güncel konular ile ilgili bilgilendirmeler yapan Genel Başkan Yardımcımız Şanlı;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluş ilkesini, ülkenin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemesi, bu kurumun dünya ve ülke gerçeklerini ve milletimizi yok etmek isteyenlerin oyunlarını, kurulduğu günlerde gördüğünün ifadesidir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen yalnızca ücret sendikacılığı yapmayıp, aynı zamanda toplumun ve çalışanlarımızın bütün sıkıntılarıyla yakından ilgilenmektedir. Türk Diyanet Vakıf-Sen güçlü bir demokratik kitle örgütüdür. Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği “bizim ilkemiz önce ülkemiz” prensibini ön plana çıkaran, “çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan” bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Başlangıçtaki hedefleriniz, geleceğinizi belirler” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder