HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ HİLMİ ŞANLI BURSA`DA


Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı ve Bursa Şube Başkanımız Eyüp Bulut, yaklaşan Toplu Sözleşme çalışmaları kapsamında İl ve İlçe Müftülüklerini ziyaret etti. Üye çalışmalarının yanında Toplu Sözleşme Masasına götürülmek üzere talep ve teklifleri alan ikili, Mudanya Müftülüğü, İznik İlçe Müftülüğü, Orhangazi İlçe Temsilciliği ile bir araya geldi.

İznik çalışmaları kapsamında Şube Başkan Yardımcımız Fatih Burhan’a atanmış olduğu yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sendika temsil heyetiyle buluşan Şanlı, filografi sanat sergisi açan sendika üyemiz Recep Çiloğlu’nun sergisini ziyaret ederek tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Ardından İznik Kaymakamı Sayın Recai Kartal’ı ziyaret eden Şanlı, Müftülük çalışanlarının sorun ve taleplerini aktardı.

Orhangazi İlçe temsilciliği ziyaret edilerek din görevlilerinin sıkıntı ve talepleri üzerine görüşüldü.

Hilmi Şanlı 31.05.2023 Çarşamba günü de Osmangazi İlçe Müftülük personeli ile bir araya geldi. Ardından açıktan ataması yapılan İmam-Hatiplerle buluşarak bazı tavsiyelerde bulundu.

Aynı gün Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ı ziyaret ederek çalışanların sorunlarına yönelik çözüm beklediklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı, daha sonra Sendikamızın Bursa Müftülüğü İş Yeri Temsilcilik Bürosunda ilçelerden gelen personel ile bir araya gelerek sohbet etti. Hilmi Şanlı son olarak Bursa Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi tarafından depremzedeler için toplanan yardım tırının uğurlamasını yaparak İl Müftülüğü’nden ayrıldı.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder