HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ HİLMİ ŞANLI ESKİŞEHİR`DE.


Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı, Eskişehir Şubemizin düzenlemiş olduğu "Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma"  toplantısına katıldı.

Toplantıya; Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı ile birlikte; Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Engin Melekşah, Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Erol Sedef, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Selami Küçükoğlu, Türk İmar-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mutlu Yıldırım, Türk Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Fıçıcı, Eskişehir Şube Başkanımız Hüseyin Poyraz, Yönetim Kurulu üyelerimiz, İl Yönetimi ile ilçe temsilcilerimiz katıldılar.

Toplantıda açılış konuşmasını Şube Başkanımız Hüseyin Poyraz yaptı. Ardından GGenel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı katılımcılara hitap etti.

Genel Başkan Yardımcımız Şanlı; “Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluş ilkesini, ülkenin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemesi, bu kurumun dünya ve ülke gerçeklerini ve milletimizi yok etmek isteyenlerin oyunlarını, kurulduğu günlerde gördüğünün ifadesidir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen yalnızca ücret sendikacılığı yapmayıp, aynı zamanda toplumun ve çalışanlarımızın bütün sıkıntılarıyla yakından ilgilenmektedir. Türk Diyanet Vakıf-Sen güçlü bir demokratik kitle örgütüdür. Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği “bizim ilkemiz önce ülkemiz” prensibini ön plana çıkaran, “çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini mutlaka alan” bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Başlangıçtaki hedefleriniz, geleceğinizi belirler.

Büyük olmak, sonradan kazanılan bir özellik değildir. Kurulduğunuz ilk anda büyük ya da küçük olursunuz. İdealleriniz, düsturunuz, ilkeleriniz sizin büyük olduğunuzu tescil eder. Bu nedenle Türk Diyanet Vakıf- Sen, kurulduğu an itibarı ile büyük bir oluşumdur. Çünkü Türk Diyanet Vakıf-Sen, temellerini büyük Türk Milleti’nden alan, büyük idealleri, önemli ilkeleri olan bir Federasyondur. Sendikamızın yaptığı her eylem ve söylem ses getirmektedir. Söylediği her şey toplumda merak ve ilgi konusu olmaktadır. İlgili ilgisiz herkesin gözü kulağı bizim üzerimizdedir. Tüm engellere rağmen artık basında en çok haber olan sendika haline gelmiştir. Geçmişten ders alabilmek, günü yorumlayabilmek, geleceği görebilmek… İşte büyük olmak budur. Konfederasyonumuz, geçen 30 yıl zarfında bunu başarabilmiş, büyük bir konfederasyondur. Siyaset yapma serbestisi bulunan ancak siyasi kuruluşlara paravan ve piyon olmayan, Sendikal hareketin odağında çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi olması gerektiğine inanan; dolayısı ile sendikal hareketi temel hedefinden saptıracak suiistimallere taviz vermeyen, Her türlü faaliyetlerinin özellikle üyelerinin ve herkesin denetimine açık, gerçek anlamda şeffaflık ilkesinin hakim olduğu bir sendikacılık anlayışı geliştirmiştir” dedi.

Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi. İlçe temsilcilerimiz karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Toplantının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Candemir ve Eskişehir Demirspor Başkanı Süreyya Baki Şenol makamında ziyaret edildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder