HABER DETAYLARI

SENDİKA İŞYERİ BÜROMUZUN AÇILIŞINI YAPTIK.


Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında 15 Mayıs 2023 tarihi itibariyle yetkiyi alan Ankara-1 Nolu Şubemize tahsis edilen Sendika İşyeri Büromuzun açılışı yapıldı. Çalışanlarımızın hizmetinde kullanılacak irtibat büromuzun açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, önceki dönem Genel Başkanımız Bilal Eser, Genel Merkez Yöneticileri, üyelerimiz ve Diyanet çalışanlarımız katıldılar.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Nuri Ünal; “22. Kuruluş yılını kutladığımız Sendikamızın bugün merkez teşkilatında yetkiyi almasının önemli olduğunu ifade ederek, kurucu Genel Başkanımız merhum Tevfik Yüksel başta olmak üzere vefat edenleri rahmetle andı.

Açılışa katılımlarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanlar ve üyelere teşekkür etti.

Yetkiyi aldıkları için Ankara-1 Nolu Şube Başkanımız Hamza Alaçam, Yönetim Kurulu üyeleri ve bütün üyeleri tebrik etti.

Önce ülke anlayışıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarına hizmet etmeye aynı ilke, ülkü ve kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.”

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci; Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluşunun 22. Yılını kutlayarak emek verenlere ve merkez teşkilatında yetkiyi aldıkları için bütün yönetici ve üyelere teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde din, Diyanet ve çalışanların problemlerinin giderilmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Türk Diyanet Vakıf-Sen’in 22. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, bütün teşkilat mensuplarına başarılar diledi.

Ardından, Sendika İşyeri Temsilcilik odası dualarla açıldı.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder