HABER DETAYLARI

"TÜRK DİYANET VAKIF-SEN DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZIN HİZMETİNDEDİR."


Genel Başkanımız Nuri Ünal; Muğla programı kapsamında Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ı ziyaret etti.

Muğla Valisi Sayın İdris Akbıyık ve Muğla İl Müftüsü Sayın Yaşar Çapçı’yı ziyaretinde Genel Başkanımız Nuri Ünal şunları söyledi; “Diyanet İşleri Başkanlığı ülkemizin en güzide kurumlarının başında gelmektedir. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Diyanet ve çalışanlarına Sendika aracılığıyla hizmet ediyoruz. Sendikal faaliyetlerimizi yürütürken önce Diyanet anlayışından asla taviz vermiyoruz. Çalışanlarımızın liyakat, ehliyet ve bilgileriyle haklarının alınabileceği, başka bir yerde referans aranmayacağı bir sistemin oluşmasına katkı sunmak istiyoruz. Toplumun önderi, öncüsü ve örneği olan Diyanet çalışanlarımız, Din Görevlilerimiz özlük ve sosyal haklar başta olmak üzere her alanda en önce olmaları için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çaba sarf ediyoruz. Sizlerin şahsında Muğla ilimizin tamamında görev yapan bütün Diyanet mensuplarımıza başarılar diliyoruz.”

Muğla Valisi Sayın İdris Akbıyık ve Muğla İl Müftüsü Sayın Yaşar Çapçı’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, başarılar dilediler.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ı ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal, güncel konular ve sendikal çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

İl Başkanı Akarfırat’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını söyledi.

Ziyaretlerde Muğla Şube Başkanımız Sefa Özcan, Muğla Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcimiz Mürsel Özata hazır bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder