HABER DETAYLARI

Türk Diyanet Vakıf-Sen`imizin 23. kuruluş yılı kutlu olsun.


23 YILDIR ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE,
DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

Sevdasıdır bayrağıyla ülkesi,
Vazgeçilmez milli birlik ilkesi,
Kardeş bilir hak yolunda herkesi,
Bak el ele Türk Diyanet Vakıf-Sen.
Hakkı Şener

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; Sendikamızın 23. kuruluş yılında yazılı açıklamada bulundu:

“Yirmiüç yıl önce cennet vatan ülkemize, milletimize, güzide kurumlarımız Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza hizmet etmek için kurulan Türk Diyanet Vakıf-Sen, yılmadan, yorulmadan, aynı şevk ve heyecanla yoluna devam etmektedir.

25 Temmuz 2001 tarihinde, Türk Diyanet Vakıf-Sen’in kuruluşunda bizlere öncülük eden,  Kurucu Genel Başkanımız merhum Tevfik Yüksel başta olmak üzere, emeği geçenlerden vefat edenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Emekli olanlara sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

Ülkemizin her köşesinde, olumsuzluklara rağmen canla, başla, fedakârca ve cefakârca görev yapan tüm temsilcilerimize, desteklerini esirgemeyen bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının güçlü sesi olmaya devam etmekteyiz. Önce ülkemiz anlayışıyla, kuruluş ilkemizden, hedeflerimizden, ülkümüzden ve hizmet etme aşkımızdan vaz geçmeden aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam etmekteyiz.

Haklı dava, güçlü sendika şiarıyla Türkiye’nin en ciddi, en kararlı ve en diri teşkilatı olan Türkiye Kamu-Sen bünyesinde, bütün kamu çalışanlarına ve emeklilerimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; hakkı tutup kaldırmak için, üyelerimizden aldığımız güç ve destek ile daima hakkı savunmaya ve doğruyu söylemeye devam ediyoruz. Sendikal faaliyetlerimizi günlük kısır çekişmelerden uzak, ilkeli duruşumuz, ahlaklı ve onurlu mücadelemizle yürütüyoruz. Diyanet ve Vakıflar çalışanı olduğumuzu unutmadan, üstlendiğimiz önemli sorumluluğumuzun farkında olarak, hak arama mücadelemize devam ediyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne, 23 yıldır emin ve samimi adımlarla, etkili olan Sendikamızı yetkili yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu uğurda; ilkelerinden, sorumluluklarından, kararlı duruşlarından ve ahlaklı sendikal anlayışından asla ve asla taviz vermeden çalışan tüm temsilcilerimizi kutluyor ve üstün başarılar diliyorum.

Kuruluşundan bugüne, haklı mücadelemizde çizgisinden sapmadan görev yapmış ve halen görevde olan her düzeydeki kıymetli yöneticilerimize, temsilcilerimize ve değerli üyelerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizin 23. kuruluş yılı kutlu olsun. 

Var Olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen. Var Olsun Türkiye Kamu-Sen.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder