HABER DETAYLARI

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ`I ZİYARET ETTİK


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Konya Şube Başkanımız Hüsamettin İğdi, Şube Başkan Yardımcımız Yasemin Sert ve kadın komisyonu temsilcilerimiz olan ve Konya’da Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan Ayşegül Çöklü, Belkıs Laleli Elbasan, Hacer Boydak, Emine Gür ve Fatma Zehra Bardakçı ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Ünal, Kur’an Kursu Öğreticilerimizin ve bütün çalışanlarımızın, milletimize ve geleceğimiz olan yavrularımıza hizmet etmek için canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Özellikle; hafızlık kurslarımız, ihtiyaç odaklı kurslarımız ve vatandaşlarımızın büyük bir teveccühüne ve ilgisine mazhar olan 4-6 yaş grubu kurslarımızda çalışan tüm personelin övgüyü, teşekkürü ve ilgiyi hak ettiklerini söyledi.

Hocalarımızın kendilerinin, Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’a çalışmalarını, hizmetlerini, karşılaştıkları problemleri ve çözüm önerilerini iletmelerini değerli buluyorum. Bunun için de sayın Başkanımıza vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum dedi.

Ardından Şube Başkanımız ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz söz alarak görüş, öneri ve çalışmalarında karşılaştıkları eksiklikleri ilettiler.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren sayın Erbaş, hocalarımıza çalışmalarında başarılar dileyerek, milletimize hizmet etmek için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi. Talep, öneri ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını ve bundan sonra da yapılacağını ifade etti.

Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerimizin durumlarının da en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi.

Ziyarette hazır bulunan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü’ye talep, öneri ve çözüm yollarının içeren dosya teslim edildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder