HABER DETAYLARI

KAYSERİ ŞUBEMİZİN 6. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI


Kayseri Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Genel Kurula Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı ve Ali Tuna katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı, Katip Üyeliklerini de Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna ve Kayseri eski Şube Başkanımız ve Türk Emekli-Sen Kayseri İl Temsilcimiz Adem Çavuşoğulları yaptı. 

Açış konuşmasını Şube Başkanımız Mustafa Salim Nursaçan yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcimiz Ramazan Sıdar ve 19.Dönem MHP Kayseri Milletvekili Dr. Seyfi Şahin selamlama konuşması yaptılar.

Genel Kurulda misafirlere ve üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Genel Başkanımız Nuri Ünal özetle şunları söyledi;

“Kayseri Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulunun hayırlı, uğurlu olmasını, başarılı bir şekilde geçmesini ve sonuçlanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bizlere öncülük yapan kurucu Genel Başkanımız merhum Tevfik Yüksel beyi ve teşkilatımızdan ahirete irtihal eden bütün üyelerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun, Yüce Allah (cc) hepsinden ve hepinizden razı olsun.

Teşkilatımızın daha da güçleneceğine, birliğine, dirliğine ve gönüllerin birleşmesine vesile olacağına inandığım, beraberliğimizin en üst seviyeye çıkacağı 6. Olağan Genel Kurulumuzun, başta Kayseri ilimiz olmak üzere, teşkilatımıza Türkiye Kamu-Sen ailemize, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, bütün memurlarımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bizler, sendikal mücadelemizi; insan onuruna yaraşır bir hayat için, ailesiyle kimseye muhtaç olmayacak kadar bir ücret verilmesi için yapıyoruz. Daha mutlu, huzurlu ve güvenli bir hayat istiyoruz. Bizler, adam kayırmacılığının son bulmasını istiyoruz. En şerefli varlık olarak yaratılan insanları şekline, görüşüne, sendikasına göre değil, liyakat ve başarısına, becerisine göre değerlendirilmesini istiyoruz. Geleceğimizi birilerinin tayin etmesini değil, kendi geleceğimize sahip çıkmak istiyoruz.

Bizler, hakça bir paylaşım, adil bir gelir dağılımı istiyoruz. Sendikacılığı yani bu kutlu mücadeleyi bunun için yapıyoruz. Bu kutlu harekete destek veren, katkı sağlayan bütün üyelerimize kıymetli şahıslarınızda tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum.

3600 ek gösterge alamayan memurların, lojman problemi olan çalışanların, atama-nakil ve görevde yükselme sınavlarının adaletli ve liyakatli olmasının, hak edenin. Hak ettiği yere yendi hakkıyla gelebilmesinin, kısaca çalışma barışının, huzurunun ve verimliliğinin gerçekleşmesinin adresi Türk Diyanet Vakıf-Sen’dir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen kuruluşundan bugüne kadar, yolundan, çizgisinden, ilkesinden, ülküsünden ve hedeflerinden asla taviz vermemiştir. Yılmadan ve yorulmadan hakkı tutup kaldırma mücadelemiz devam edecektir.

Yeni seçilecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bugüne kadar görev yapmış tüm arkadaşlarımı kutluyorum, teşekkür ediyorum.

En kısa sürede Kayseri Şubemizden yetki bekliyorum.

Katil İsraili şiddet ve nefretle lanetliyor, mazlumların ahı en kısa sürede çıkacaktır. Sessiz sedasız zulüm altında inleyen Doğu Türkistan’daki soydaşlarımızı selamlıyorum. Al Bayraktan Gök Bayrağa selam olsun diyorum.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlu olsun. Kongremiz hayırlı olsun.”  

Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Seçim sonucunda ise;

Mustafa Salim NURSAÇAN

Kamil Erbay

Metin Yıldız

Ümüs Doğan

Yasin Şahin

Durdu Maraşlı

Yahya Havan

Seçildiler.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurul, yeniden seçilerek güven tazeleyen Şube Başkanımız Mustafa Salim NURSAÇAN’ın teşekkür konuşmaları ile sona erdi.

Bugüne kadar görev yapan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Yeni seçilen yönetim Kurulu üyelerine de başarılar dileriz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder