HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ KÜTAHYA`DA.


Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Arif Gürsoy ve Nadir Baylar Sendikal programları kapsamında Kütahya ilini ziyaret ettiler.

Program dahilinde Genel Başkan Yardımcılarımız, Kütahya Valisi sayın Musa Işın, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Simav İlçe Müftüsü Hasan Serçe ve müftülük çalışanlarımızı ziyaret ettiler.

Ardından; teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Genel Başkan Yardımcılarımız, Kütahya İl Temsilciliğimizin Kütahya ve Simav’da düzenlemiş olduğu kahvaltılı programlarda üyelerimiz ve din görevlilerimizle bir araya geldiler. Toplantılarda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcılarımız özetle;

“32 yıl önce çıktığımız hak mücadelesi seferinde, kutsal kervanımız her gün büyüyerek yoluna devam ediyor. Devletin olmadığı yerde memur da olmaz gerçeğinden yola çıkarak; bir taraftan kamu görevlilerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi bir taraftan da varlığımızın teminatı Türkiye Cumhuriyeti ve temelleri üzerinde yükseldiği tarihimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Hak aramanın, haksızlığa karşı mücadele etmenin, güçsüzün yanında olmanın, ekmek kavgasının kutsallığına inanıyor ve sendikacılığa da bu gözle bakıyoruz. Bugün 41 şube ve 20 bine yaklaşan üye sayımız ile memurlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

Sendika enflasyonun yaşandığı, hiçbir bilgi birikimi ve tecrübesi olmadan, kendini sendikacı ilan eden kişileri dikkate almasınlar. Memur sorunlarının çözülmesini, hak ettiği mali ve özlük haklarına kavuşmak istiyorsa Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızı yetkili yapmak zorundadır.

Bu cümlelerden hareketle bizlere üye olarak destek veren her bir dostumuza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Emanetinize halel getirmeyeceğimize, yüzünüzü yere baktırmayacağımıza söz veriyoruz” dediler.

Genel Başkan Yardımcılarımıza Türk Diyanet Vakıf-Sen Kütahya İl Temsilcimiz Ünal Çelik, Kütahya İl Temsil heyeti üyelerimiz, Simav İlçe Temsilcimiz Mehmet Yön ve Gediz İlçe Temsilcimiz Cemal Bardakcı eşlik ettiler




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder