HABER DETAYLARI

" KAYSERİ ŞUBESİ OLARAK MAZBATAMIZI ALDIK "


Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesi olarak Mazbatamızı alıp göreve başladık.

Ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak il Müftümüz Şahin Güveni ziyaret ettik.

Ziyarette, "Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan, Devletimizin en üst noktada dini kurumu Diyanet İşleri başkanlığımızın ve Kayseri il müftülüğümüzün toplum karşısındaki durumu, algısı, imajı, sendika olarak en hassas olduğumuz konu olduğunu" belirterek, "Sendika olarak bu konuda üzerimize düşen ne görev olursa, bunu yerine getireceğimizi" ifade ettikten sonra "iş hayatının verimliliği için güvenin, güven için de adaletin zorunlu olduğu vurgulanarak, tüm sendikalara idarecilerimizin eşit mesafede olması" vurgusu yapılmıştır. "Sendika olarak sadece üyelerimiz değil, tüm personelimizin iş barışının sağlanması noktasında kendimizi görevli addettiğimiz" belirtilmiştir.

İl müftümüz Şahin Güven tarafından memnuniyetle karşılanan ifadelerimize, "istişare, meşveret esasına göre, saygı, anlayış ölçülerinde birlikte çalışacağımızı ifade ederek, sendikal çalışmaların önemi konusunda görüşlerini paylaştılar.

Çok verimli geçen görüşmeden, ileriye yönelik projeleri hayata geçirmek üzere karşılıklı görüş alışverişi ile son bulmuştur.

İl Müftülüğü ziyaretinin ardından Kocasinan İlçe Müftüsü Halil UZUN ve Melikgazi İlçe Müftüsü Ahat TAŞÇI ziyaret edildi.

Çok verimli geçen görüşmelerimiz, ileriye yönelik umutlarımızı yeşertti.

 

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN

KAYSERİ ŞUBESİ




03.12/ 2020
Ekleyen: KAYSERİ ŞUBESİ

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder